Taijí Terrassa

Benvinguts a l'Associació Taiji Terrassa!

Estem encantats de donar-vos la benvinguda a la nostra associació dedicada a les pràctiques mil·lenàries de Taiji, Xingyi, Bagua i Qigong. Si esteu buscant una manera de millorar la vostra salut, trobar la pau interior i mantenir-vos en forma, heu arribat al lloc adequat.

Les nostres sessions de pràctica es realitzen els dimarts, dijous i dissabtes al magnífic "Casal de Sant Pere" a Terrassa. És l'escenari perfecte per a la nostra comunitat d'apassionats per aquestes antigues arts xineses. El nostre objectiu és compartir els beneficis físics i emocionals d'aquestes disciplines tradicionals amb persones de totes les edats i nivells d'experiència.

Taiji, Xingyi, Bagua i Qigong són més que simples exercicis físics. Són un viatge cap a la consciència corporal, l'equilibri i la serenitat. Amb la guia dels nostres instructors experimentats, us ensenyarem les tècniques i els moviments que us ajudaran a connectar amb la vostra pròpia energia interna i a trobar un estat de pau mental.

No importa si sou principiants o ja teniu experiència prèvia; tothom és benvingut a unir-se a la nostra família Taiji Terrassa. Les nostres sessions són amigables, inclusives i adaptades a les vostres necessitats individuals.

Les classes les fem dimarts i dijous de 19 a 20 i els dissabtes (i també molts diumenges) ens trobem al parc per fer pràctica conjunta. Tota la informació que volgueu, la tindreu a taijiterrassa@gmail.com

Us esperem al "Casal de Sant Pere" de Terrassa. Veniu i experimenteu els beneficis transformadors d'aquestes antigues arts xineses amb nosaltres!

Si teniu qualsevol pregunta o voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de conèixer-vos i ajudar-vos en el vostre camí cap a una vida més saludable i equilibrada.

Us esperem amb els braços oberts a l'Associació Taiji Terrassa. ¡Junts creem harmonia i equilibri en les nostres vides!

Segueix-nos a Instagram

Casal de Sant Pere © Copyright 2023

HTML Website Generator