Mobirise Website Builder
Mobirise Website Builder

Slot Terrassa

Slot Terrassa va néixer el 1995 en una sala del Casal de Sant Pere. Un grup d’amics, moguts pel seu hobby, van muntar un modest circuit de quatre carrils on es trobaven per compartir experiències i organitzar curses obertes a tots els amants dels cotxes en miniatura.

Mobirise Website Builder

Amb el temps ampliem

D’any en any, més gent es va anar afegint a la secció de Slot i, a més de les curses de velocitat, també es van organitzar competicions de rally en una altra sala del Casal.
El 1999 es va modificar el circuit, transformant-lo en una fantàstica pista Ninco de 6 carrils i 40 metres de corda.
El 2001 es va incorporar un nou circuit a les instal·lacions, una pista de fusta Concept System de 6 carrils, destinada principalment a cotxes d’escala 1:24.

Mobirise Website Builder

Actualment

Desde el 2010 el club disposa d’una superficie total de 240 metres quadrats, oferint als socis un circuit Ninco de 6 carrils de 52 metres de corda, un circuit Concept System de 6 carrils de 40 metres de corda, un circuit Carrera de 4 carrils de 25 metres de corda i dos trams de rally fixes.
Durant tot aquest temps (1995-2012), Slot Terrassa ha guanyat molts campionats a nivell de Catalunya, Espanya i Europa, i per les nostres instal·lacions han passat prop de 300 socis.

Casal de Sant Pere © Copyright 2023

AI Website Builder