Casal de Sant Pere | Qollunaka
15043
page-template-default,page,page-id-15043,page-child,parent-pageid-14997,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,cookies-not-set

Qollunaka

QOLLUNAKA som una colla d’amics amb interessos diversos i un denominador comú: beure cerv…, vull dir, el desig de participar en activitats culturals de la nostra ciutat. El grup no va néixer per generació espontània, sinó que el seu origen l’hem de cercar en unes reunions improvisades d’amics els dijous al Cafè Teatre, per recordar vells amics i explicar-nos noves històries.

 

Fruit d’aquestes reunions va sorgir la, perquè no dir-ho, esbojarrada idea de dur a escena uns Pastorets. De seguida la idea ens va engrescar i varen començar les lectures al local dels Castellers de Terrassa.

L’ONG Amics de Jesus Obrero, Fundase en l’actualitat, en la persona de la seva presidenta, la Teresa Casals, va apadrinar la idea, oferint-nos sala on representar-la. Així doncs, el que havia de ser la representació d’uns Pastorets clàssics, gràcies als assajos, les cerveses, caps de setmana a l’Espunyola (Berga), i potser, algunes altres substàncies, es varen anar transformant en una versió bandarra, però amables, i sempre respectuosa, dels nostres Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, la qual es va representar a la Sala Crespi amb una gran acollida, tant de públic, com de repercussió mediàtica.

Seria injust oblidar que a QOLLUNAKA hem tingut sempre la gran sort de comptar amb uns excel·lents companys de viatge, la nostra fantàstica “rocandrollband”, Sigelpa, la qual ens acompanya des d’un bon començament en tots els nostres muntatges.

 

Com suposem que més val caure en gràcia que ser graciós, hem intentat sempre envoltar-nos de bons amics i col·laboradors, els quals sempre han cregut en nosaltres i gràcies a ells i  a la seva implicació hem pogut créixer i enfrontar projectes cada cop més ambiciosos.

 

Podeu visitar el seu lloc web a http://www.qollunaka.org/

X