Casal de Sant Pere | Pam Teatre
15042
page-template-default,page,page-id-15042,page-child,parent-pageid-14997,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,cookies-not-set

Pam Teatre

Qui sóm? Aquesta pregunta en l’han fet més de una vegada. PAM Teatre va nèixer al mateix moment que el Casal de Sant Pere de Terrassa. Perquè? Doncs perquè va ser degut a la necessitat de trobar un lloc on la gent del barri (molt aficionanda a fer teatre) pogués dur a terme les seves representacions.

Va ser gràcies al rector de la Parròquia de Sant Pere que es va fundar el Casal de Sant Pere i amb ell el seu teatre (Sala Crespi) i també el seu grup. És cert, però que no sempre s’ha denominat PAM Teatre, sinò que ha anat variant de nom fins que a l’any 2008 amb Silvia Bartés com a presidenta, de la llavors coneguda com a secció de Teatre del Casal de Sant Pere, va proposar de modificar el nom, cosa que els membres del Grup van trobar una molt bona idea i per tant va modificar-se el nom per l’actual (PAM Teatre del Casal de Sant Pere).

Actualment la Entitat està presidida per Xavier Palà.

En la seva llarga història PAM Teatre a sigut reconegut amb molts premis arreu de Catalunya per la qualitat de les seves obres. Van fer-se tant conegudes obres com “La corona d’espines”, “Un teatre de pel·licula”, entre moltes altres.

 

Podeu visitar el seu lloc web a http://www.pamteatre.com/

X