Casal de Sant Pere | Última actuació del Premi Ciutat de Terrassa
15542
post-template-default,single,single-post,postid-15542,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,cookies-not-set

Última actuació del Premi Ciutat de Terrassa

Última actuació del Premi Ciutat de Terrassa

Aquest cap de setmana finalitzen els espectacles que participen al XLIIIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre . L’obra TOC-TOC a càrrec del Grup INESTABLE CERETANA de Puigcerdà serà l’encarregat de tancar aquesta edició.

El proper dia 2 d’abril, el grup resident Qollunaka posarà en escena “LA CORONA D’ESPINES” que ja va presentar l’edició anterior. El cap de setmana del 8 i del 9 d’abril estrenaran un espectacle nou TOT ASSAJANT DON MENDO . Aquests dos espectacles ja no formaran part de les obres seleccionades pel Concurs i per tant no opten al PREMI CIUTAT DE TERRASSA DE TEATRE 2017.X