Casal de Sant Pere | CB Sant Pere i Solmania mantenen el contracte de patrocini de l’equip Senior
15531
post-template-default,single,single-post,postid-15531,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

CB Sant Pere i Solmania mantenen el contracte de patrocini de l’equip Senior

CB Sant Pere i Solmania mantenen el contracte de patrocini de l’equip Senior

La temporada 2015-2016, el primer equip del Club de Bàsquet Sant Pere seguirà portant el nom de l’empresa Solmania i lluirà el logotip a la seva samarreta. Aquest acord ha estat formalitzat pel President de l’entitat, Sr. Pere Cantón i el Gerent de l’empresa Solmania, Sr. Francesc Cernuda.
La vinculació entre la família Cernuda i el Club de Bàsquet Terrassa ja té una trajectòria de 25 anys de relació que ha permès i encara suposa la màxima aportació econòmica per a la promoció i subsistència del primer equip de l’entitat esportiva terrassenca amb més antiguitat de la ciutat.X