Casal de Sant Pere | CLUB BASQUET SANT PERE -PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2012-2013
15322
post-template-default,single,single-post,postid-15322,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,cookies-not-set

CLUB BASQUET SANT PERE -PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2012-2013

CLUB BASQUET SANT PERE -PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2012-2013

El passat 21 d’octubre el Sant Pere va celebrar el Acte de Presentació d’Equips per a la temporada 2012-2013, que va comptar amb la presencia del 1er Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, el Sr. Alfredo Vega. Enguany i prèviament a la Presentació, es va realitzar la Cistella Solidaria, activitat emmarcada als actes de Terrassa Ciutat del Bàsquet Català 2012, on les families del Club van mostrar-la seva Solidaritat amb els families més necessitades, realitzan-se més d’un centenar de Cistelles Solidaries.

Per a la temporada 2012-2013 van presentar-se 15 equips: SENIOR A, SENIOR B, SENIOR C, SOTS 21, JUNIOR A, JUNIOR B, CADET A, CADET B, INFANTIL, PREINFANTIL A, PREINFANTIL B, MINI, PREMINI A, PREMINI B i ESCOLA DE BASQUET.  La ultima incorporació de la temporada ha estat la del SENIOR C que competirà a Territorial. Aquest equip el formen ex-jugadors del Club, alguns dells ja retirats, que en aquesta nova etapa tornaran a defensar els colors del Club.

Després de fer-se la Presentació dels Equips i dels seus integrants, es van fer els parlaments a càrrec del Sr, Alfredo Vega i del Sr. Pere Cantón, que s’estrenava com a President del Club. El Sr. Vega  va elogiar la solidaritat demostrada per els inegrants del Club, que amb les seves aportacions d’aliments contribuiran a millorar la situació de moltes families que en aquests moments que estem vivin, estant en una situació critica. Per altre banda va agrair l’esforç del Club per la doble tasca de formació dels joves esportistes, doncs a part de donar als joves una formació en l’esport, en actes com el d’avui queda clar que també es formen com a persones transmetent-los uns valors com la solidaritat.

El Sr. Pere Cantón un cop mostrat l’agraïment al Sr. Vega per a la seva assistència,  va transmetre als assistents que a ell li havia tocat el Presidir el Club a partir d’ara, però que el Projecte Esportiu engegat la passada temporada continua amb la mateixa il·lusió per part de tota la Junta Directiva, i dels responsables del Equip Tècnic, Xavier Camacho i Josep Colomé que segueixen en la seva tasca. Pere Cantón va acomiadar l’acte i es va passar a fer la foto de família de tots els jugadors i entrenadors del clubX